Cine suntem

Black Sea Sailing Association si LifeHarbour sunt parteneri de traditie, organizatorii ROMANIA CUP, cea mai ampla competitie offshore din yachtingul romanesc. ROMANIA CUP si Campionatul National de Yachting Offshore sunt principalele evenimente ale fenomenului de yachting offshore din Romania, un sport aflat in plina dezvoltare, care aduna pasionatii de sailing atat amatori cat si profesionisti.

Romania Cup a ajuns la a V-a editie, fiind competitia centrala a sailingului offshore din Romania si in ultimii ani chiar din Marea Neagra. Organizarea Romania Cup a condus la dezvoltarea semnificativa a acestui sport, la cresterea numarului de ambarcatiuni si chiar a numarului de sportivi legitimati in cadrul Federatiei Romane de Yachting.

Sponsorii Romania Cup, Marina Eforie si Marina LifeHarbour, sunt cele doua entitati care au sustinut permanent organizarea acestor regate, din fonduri proprii. Romania Cup se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Yachting, insa este o competitie privata, independenta.

 

Black Sea Sailing Association

Black Sea Sailing Association este asociatia proprietarilor de ambarcatiuni de agrement din Romania. A fost infiintata in 2012 si functioneaza ca persoana juridica non-profit, sprijinind dezvoltarea sporturilor nautice in Romania.

 

LifeHarbour

LifeHarbour Limanu este singura marina privata din Romania care ofera o gama completa de servicii in domeniul nautic si turism: vanzare si inchiriere de ambarcatiuni ale celor mai mari producatori mondiali, servicii portuare si de cheiaj, servicii hoteliere si restaurant, cursuri de navigatie, organizarea unora dintre cele mai ample competitii de yachting din tara. LifeHarbour include Floating House, un concept unic de terasa -restaurant plutitor intr-o marina. Potentialul de cheiaj al portului este de 260 de locuri.